Depolama
HASEL üst yönetiminde iki önemli atama

HASEL İstif Makinaları’nda Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Buhan Okan ACAR ‘Genel Müdür’ görevine getirildi. Şirkette Satış Direktörü Teoman BALABAN ise yenilenen organizasyon yapısı kapsamında şirketin ‘Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı’ olarak atandı.
Türkiye istif ve iş makineleri pazarının lider firmalarından HASEL İstif Makinaları, organizasyon yapısında gerçekleştirdiği bir yenilemeyle birlikte üst yönetim kadrosunda görev değişimleri yaptı.
HASEL ailesine 2019 yılında Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak katılan Buhan Okan ACAR, Temmuz 2021 itibarıyla görevine HASEL İstif Makinaları ‘Genel Müdürü’ olarak devam edecek ve HASEL’in İstif Makinalarının iş kolunun yönetilmesinden ve geliştirmesinden sorumlu olacak.

Hasel İstif Makineleri Genel Müdürü Buhan Okan ACAR
Buhan Okan ACAR, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünden 1994 yılında lisans, ardından İstanbul Üniversitesinde İşletme bölümünden yüksek lisans derecesiyle 1995 yılında mezun oldu. İş hayatına 1995 yılında Xerox’da Satış Mühendisi olarak başlayan kariyeri, 2000-2011 yılları arasında Alternatif Leasing’de Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olmak üzere 4 farklı rolde çalışarak devam etti.
2013-2019 yılları arasında Terex’de çalışmaya başlayan Buhan Okan ACAR, Türkiye ve Türki Cumhuriyetlerden sorumlu Finansal Hizmetler ve Satış Müdürlüğü görevine kadar yükseldi. 2019 yılında Genel Müdür Yardımcısı olarak HASEL ailesine katıldı.

Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Teoman BALABAN
2002 yılında HASEL çatısı altındaki görevine başlayan Teoman BALABAN ise ,2009 yılından bu yana Satış Direktörü olarak başarılı çalışmalara imza attı ve yeni atama ile ‘Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı’ görevine atandı.
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Metalurji Mühendisliği mezunu olan Teoman BALABAN, kariyer yolculuğuna sırasıyla 3 yıl Siemens Ev Aletleri Tic’de Bölge Yöneticisi olarak, ardından 6 yıl boyunca Türk Philips Tic A.Ş. Tüketici Elektroniği Bölümü’nde Özel Müşteriler Müdürü olarak devam etti.
Teoman BALABAN, yeni göreviyle birlikte HASEL’in İstif Makinaları iş kolunun satış, satış sonrası ve pazarlama çalışmalarının tamamından sorumlu olacak.
Denizyolu & Limnaları
TNT EXPRESS Türkiye, ilk kez reklam filmi çekti
TNT EXPRESS’ten İKİ nokta arasında en kısa ve en anlamlı yolculuk
Türkiye’nin önde gelen taşımacılık şirketlerinden TNT EXPRESS, Türkiye’ye giriş yaptığı 1998 yılından beri ilk defa çektiği reklam filmi ile televizyon kanallarında izleyicilerle buluşuyor.
Marka ile tüketici arasında sıcak bir bağ kurmak ve bunu hissettirebilmek için yapılan senaryo ve hazırlık çalışmalarının yanı sıra, Borthers&Sisters tarafından hazırlanan reklam filminin packshot’unda kullanılan TNT EXPRESS’in logosu “İki nokta arasındaki en kısa mesafe” vurgusuyla dikkat çekiyor.
İstanbul Boğazı ve New York’ta gerçekleştirilen TNT EXPRESS Türkiye reklam filmi çekimleri Can Özbatur yönetiminde yoğun bir tempoda gerçekleşti. “İki nokta arasındaki en kısa mesafe” logosuyla hafızalarda yer edecek reklam filminde kalabalık bir ekip görev aldı.
Boğaz’da başlayan yolculuk hikâyesi New York’ta son buluyor…
Hikâye, sabahın erken saatlerinde İstanbul’un Boğaz gören bir sokağından geçen TNT EXPRESS aracının geleneksel yöntemlerle özel üretim yapan bir deri atölyesine varmasıyla başlıyor. Deri atölyesindeki usta, deri ceketin son rötuşlarını yaptıktan sonra, deri ceketi atölyesindeki askılığa asıyor. Askılığın üst köşesinde yer alan turuncu topun arkasında yer alan harita, İstanbul dolaylarına denk gelmektedir. TNT EXPRESS çalışanı, ustanın astığı ceketi gönderilmesi gereken istikamette iter. Ceket, askılığın üst çubuğu üzerinde büyük bir hızla yol alır ve New York’a varır. Askılığın, bu aşamada görünen köşesindeki turuncu top, arkadaki haritada New York’a denk gelmektedir. Ceketin vardığı yer, New York’taki ‘haute couture’ bir butiktir. Butiğin, şık ve soylu görünümlü çalışanı ceketi askılıktan alır ve hayran olmuş bir şekilde vitrindeki tek mankene giydirir. Bu sırada butiğin dışarısında durmakta olan TNT EXPRESS çalışanı, tatmin olmuş bir şekilde tabletine teslimatın yerine ulaştığı bilgisini girer ve TNT EXPRESS aracına binerek uzaklaşır. TNT EXPRESS’in, “İki nokta arasındaki en kısa mesafe” olduğunu vurgulayan TNT EXPRESS logosu belirerek reklam filmi son bulur.
-
Madencilik6 yıl önce
İş Makinesi Sektörü Almanya’da Buluşuyor
-
Diğer Gıda & İçecek6 yıl önce
Propolisi Türkiye’den Dünyaya İhraç Eden Kadın
-
Haberler9 yıl önce
Türk Havayolları ve Boeing uzun vadeli işbirliği anlaşması imzaladı.
-
Diğer İmalatlar6 yıl önce
CITS’in Genel Müdürü Ertan Göral oldu
-
Sanayi4 yıl önce
Saha İstanbul Çorumlu sanayicilerle buluştu
-
Lojistik4 yıl önce
Linde’ye EcoVadis’den ikinci kez altın madalya!
-
Haberler4 yıl önce
Akıllı sel bariyerleri, sel baskınlarının önüne geçecek
-
İMALAT4 yıl önce
Atlas Copco’dan sanayiye enerji tasarruf sağlayacak 10 öneri
-
Yeni Teknolojiler4 yıl önce
Ulusal siber sınırlar gerçek ülke sınırları kadar önemli
-
Otomotiv4 yıl önce
CHEP Türkiye’de üst düzey atama
-
Makina & Ekipman4 yıl önce
Rockwell Automation siber güvenlik şirketi OYLO’yu satın aldı
-
İMALAT4 yıl önce
Coşkunöz Holding’in Dönüşüm Proje Koordinatörü Evren Özbanazi oldu